Netic modtager IBM's 2021 Business Unit Excellence Award

Hos Netic A/S er vi stolte over at modtage IBM's 2021 Business Unit Excellence Award for Modernize: Cloud for Security. Med prisen anerkender IBM de af deres samarbejdspartnere, som har udvist ekstraordinær performance og drevet exceptionelle kundeoplevelser og forretningsvækst. 

Netic A/S er en dansk udbyder af it-sikkerhedsløsninger og har omfattende erfaring med applikationsdrift. Født ud af en driftsvirksomhed, har Netic stærke kompetencer indenfor sikkerhed og projektledelse. Netic tilbyder state-of-the-art sikkerhedsløsninger primært baseret på IBM-teknologi, hvilket understøttes af vores 24x7 Security Operations Center.

Fra Karsten Thygesen, CTO og Business Unit Lead ved Trifork Security (tidligere Netic Security & Analytics), lyder det: "Hos Netic er vi glade for, at IBM fuldt ud omfavner hybrid cloud og AI-teknologier. Det går rigtig godt i spænd med Netics strategi. Feltet indenfor it-sikkerhed ændrer sig i utrolig hastighed, og det er afgørende at være på forkant med moderne teknologi."

Dommerpanelet, der har udvalgt Netic som modtager af en Business Unit Excellence Award, anerkender Netic for at understøtte kundesucces med IBM-teknologier såsom hybrid cloud og AI.

Har du lyst til at vide mere om IBM's 2021 Business Unit Excellence Awards samt se listen over prisvinderne, så klik her.

Del indhold