Deltag i Splunk .conf18

Splunkers Inc.
Splunk Street 18
1800 Splunk City
Att.: Joe Splunker
Juni 2018

Deltag i Splunk .conf18

Opråb til enhver ”Joe Splunker” i DK!

Så er det igen tid til at vifte med flaget ”vores varmeste anbefaling” .. og minde om at få sat kryds i kalenderen.

Endnu engang deltager Netic nemlig i Splunks .conf konference, og vi vil opfordre alle med interesse i Splunk, både kunder og ”nysgerrige”, til at tage med.

.conf kan med rette betegnes som ”industriens vigtigste konference om maskin-data”, og hvad enten din tilgang til Splunk er sikkerhed, IT operations, IoT, business analytics eller software udvikling, ja så vil .conf være stedet for inspiration, viden og networking.

.conf samler mere end 7000 ”Splunk’ere”, som tilbyder teknologisk opdatering, uddannelse og hands-on instruktion, produkt evaluering, og masser af sparring med kollegaer og henved 100 af Splunk’s teknologipartnere.

Udover muligheden for at vælge mellem hundredvis af sessions i det planlagte program, vil Netic desuden være vært for et ERFA arrangement under ”Splunk User Group-DK” (er du ikke allerede med i Splunk User Group-DK, så sving forbi her).

Arrangementet vil dog være for alle danske deltagere, så alle får mulighed for at møde ligesindede, og få skabt nye relationer og talt sparring omkring Splunk og use cases.

Så, uanset om du er administrator, arkitekt, superbruger, CISO, CIO eller noget helt andet .. så håber vi, at du og eventuelle kolleger har lyst til at deltage sammen med os på denne lærerige tur.

.conf er i år i Orlando, FL i dagene 1.- 4. Oktober, og du kan finde mere information her.


 

.conf er samlingssted for hele Splunk ”trusten”. Man får blandt andet tips, tricks og gode idéer fra både Splunks egne udviklere, og de mest erfarne brugere i et hav af præsentationer. Alt sammen i en uformel og afslappet stemning. Jeg ser frem til at deltage igen i 2018 "

Claus Bomholt Haarbo, Operational Security – Log Management, JN Data


 

Med venlig hilsen

Netic A/S

For køb af billet eller spørgsmål vedr. konferencen, venligst tag fat i Preben Sørensen eller din daglige Netic kontakt.

PS (1)

Del indhold